Sjanulleke Gastouderopvang
23 mei 2016
Gastouderopvang het Koalabeertje in Vierlingsbeek
28 april 2016
Volledig overzicht

Web

Welkom bij De Kindertuijn!

Ik ben Nicole Crommentuijn Tullemans (1983) en woon samen met mijn man Rob, onze twee dochters Emma (2009), Sophie (2011) en onze Labrador Timo (2007) op 5 minuten lopen van het centrum van Nederweert.

Na 12 jaar als Commercieel Medewerkster gewerkt te hebben werd het volgens mijn baas tijd voor een nieuwe uitdaging… Hierdoor ging er een deur voor me open om datgene te gaan doen dat ik eigenlijk altijd al had willen doen. Daarom heb ik me in 2015 laten omscholen tot Gastouder. Doordat ik nu als Gastouder werk ben ik thuis en kan ik de zorg voor mijn eigen kinderen combineren met de zorg voor de Gastkinderen wat ik met heel veel enthousiasme en toewijding doe.

De opvang vindt plaats in een speciaal ingericht gedeelte van de woonkamer/keuken. Hierdoor heb ik goed overzicht op de kinderen wanneer ik bijvoorbeeld in de keuken bezig ben. De slaapkamer voor de Gastkinderen grenst aan de opvang waardoor ik op elk  gewenst moment even binnen kan lopen.

Ik vind het leuk om creatief bezig waarbij ik de graag kinderen betrek, hierbij maak ik gebruik van het programma STIP. Verder onderneem ik graag activiteiten met de kinderen zoals; een spelletje spelen, dansen, zingen, (voor)lezen, boodschappen doen, wandelen, bakken, puzzelen en niet geheel onbelangrijk heel veel buiten spelen. Zowel in onze eigen tuin als bij het dierentuintje om de hoek of in 1 van de vele speeltuintjes in de buurt. Daarnaast is er ook veel ruimte om zelf te ontdekken en vrij te spelen gedurende de dag.

De Kindertuijn biedt kleinschalige opvang in een warme, gezellige huiselijk sfeer voor kindjes van 0-4 jaar.

De reguliere openingstijden zijn van 6.00uur – 18.00uur. Opvanguren buiten deze tijden zijn natuurlijk altijd bespreekbaar.

 

Neem contact op met deze gastouder via onderstaand formulier