Gastouderopvang bij Miek – Annemiek Schouw
23 januari 2019
Thuis bij Eef
17 januari 2019
Volledig overzicht
Mijn naam is Rashana Zwanen-Lambrechts, een vrolijke, gezellige en spontane meid (1995). Samen met mijn vriend Ralph woon ik in Breda, de wijk Kesteren. Wij verwachten half mei ons eerste kindje samen. Na mijn zwangerschapsverlof zal ik vanaf 19 augustus de deuren van mijn opvang weer openen.

Ik vind het belangrijk dat ieder kind de persoonlijke aandacht krijgt die hij / zij nodig heeft. Door de opvang kleinschalig te houden kan ik al mijn aandacht goed verdelen over de kinderen. In een huiselijke sfeer kunnen de kinderen zich vermaken met divers speelgoed. Zo zijn er onder andere houten en plastic blokken, houten treinrails, auto’s, boekjes, maar ook educatieve spelletje zoals moeder dieren en hun jongeren bij elkaar zoeken. Door het speelgoed af te wisselen leren de kinderen met verschillend speelgoed te spelen en kunnen zij spelenderwijs leren en zich ontwikkelen op het tempo dat bij hen past.
Ik vind het heerlijk om even naar buiten te gaan, een rondje te wandelen en de eendjes voeren. Het liefst iedere dag. Hier hoeft het niet heel warm voor te zijn, als het maar droog is.

Structuur is iets wat ik bied in de opvang door vaste eet/drink momenten, speelmomenten en rustmomenten te nemen. Er wordt gezamenlijk aan de eettafel gegeten, zodat we dit samen kunnen doen en de tijd ervoor nemen.

Ik vind het prachtig om te zien hoe ieder kind zich op zijn eigen manier en tempo ontwikkelt en vind het mooi dat ik hier een stukje aan kan bijdragen.

 

Neem contact op met deze gastouder via onderstaand formulier