Marian van der Lugt
5 april 2018
Madeleine Burrekers – Mad’splace2bee
21 maart 2018
Volledig overzicht

Hallo (aanstaande) papa’s en/of mama’s , Mijn naam is Franka Verscheijden, getrouwd met Rogér en samen hebben we twee kinderen. Een dochter; Evi van september 2013 en een zoon; Brent geboren in februari 2018. Daarnaast zijn er in en rondom huis twee zeer lieve katten, een cavia en twee kippetjes te vinden. Vanaf september 2014 ben ik met veel plezier werkzaam als gastouder.

Bij opvang Ikke zijn alle kinderen van 0 tot 12 jaar welkom, ook met een rugzakje. We hebben een gestructureerd dagprogramma waarin rust en regelmaat centraal staan. De kindjes mogen lekker zichzelf zijn in een huiselijke, zorgzame en veilige omgeving zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. We zijn graag buiten en werken met thema’s zoals de seizoenen en feestdagen. Ook gaan we er regelmatig op uit met de bolderkar of bakfiets.

De opvang is geopend op maandag- dinsdag- donderdag en vrijdag van 7.00 tot 18.00u. In overleg ben ik zeer flexibel en wil ik altijd meedenken. Ook buiten deze dagen en tijden zijn er mogelijkheden.

Voel je welkom en uitgenodigd om eens bij ons te komen kijken in de opvang. Zijn er vragen, stel ze gerust!

Hopelijk tot snel.

Franka Verscheijden

 

Neem contact op met deze gastouder via onderstaand formulier