Ashie’s Stulpje – Els The-de Vries
30 januari 2017
gastouderbureau het liefbeestje weert
Yolanda Appelmans
15 december 2016
Volledig overzicht

Welkom bij kinderopvang “Kwebbel”

Graag stel ik mezelf even voor, mijn naam is Wendy Janssen (1986) samen met mijn man Maikel, dochter Yinthe ( Febr 2013) en zoontje Xeb (Dec 2018) woon ik in Ospel. Ik heb de opleiding tot verpleegkundige gevolgd en ben hier 10 jaar werkzaam in geweest.In Mei 2017 ben ik begonnen met mijn eigen gastouderopvang.

Gastouderopvang Kwebbel bied kleinschalige en flexibele opvang aan in een sfeervolle, kindvriendelijke en huiselijke omgeving voor kinderen van 0 tot 4 jaar.
Binnen de woning met ruime tuin zijn tal van mogelijkheden welke aansluiten bij de behoeften en wensen van uw kindje. Samen binnen of buiten spelen, wandelen, fietsen, knutselen, even stoeien of heerlijk rustig samen zingen en een boekje lezen zullen voor uren speelplezier zorgen.

Spelenderwijs inspelen op de persoonlijke ontwikkeling van uw kindje en dit vervolgens op een leuke manier stimuleren vind ik erg belangrijk. Hierbij zal er altijd aandacht zijn voor veiligheid en geborgenheid! Het is belangrijk dat u en uw kindje zich hier “thuis” voelen.

Uw kindje is bij gastouder Kwebbel van harte welkom van maandag tot en met donderdag op deze dagen ben ik werkzaam van 06.30-18.30uur. Andere tijden zijn in overleg mogelijk!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact me op,

Groetjes Wendy Janssen – Wijers

     

    Neem contact op met deze gastouder via onderstaand formulier