Ashie’s Stulpje – Els The-de Vries
30 januari 2017
Gastouderopvang TjoekeTjoek – Nadie vd Tillaar
10 januari 2017
Volledig overzicht

Welkom bij kinderopvang “Kwebbel”

Graag wil ik me aan jullie voorstellen, mijn naam is Wendy Janssen en ik woon met mijn man Maikel en dochter Yinthe (2013) en zoontje Xeb (2018) in Ospel.
Ik heb de opleiding tot verpleegkundige gevolgd en ben hier bijna 10 jaar werkzaam in geweest.  Nu heb ik reeds enkele jaren mijn eigen gastouderopvang.

Gastouder Kwebbel bied kleinschalige en flexibele opvang aan in een sfeervolle, kindvriendelijke en huiselijke omgeving voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Binnen de  woning met ruime tuin zijn tal van mogelijkheden welke aansluiten bij de behoeften en wensen van uw kindje.  Samen binnen of buiten spelen, wandelen, fietsen,knutselen, even stoeien of heerlijk rustig samen een boekje lezen zullen voor uren speelplezier zorgen.

Spelenderwijs inspelen op de persoonlijke ontwikkeling van uw kindje en dit vervolgens op een leuke manier stimuleren vind ik erg belangrijk.   Hierbij zal er altijd aandacht zijn voor veiligheid en geborgenheid! Het is belangrijk dat u en uw kindje zich hier “thuis” voelen.

Uw kindje is bij gastouder Kwebbel van harte welkom van maandag tot en met donderdag , op deze dagen ben ik werkzaam van 06.30-18.30uur.
Andere dagen en tijden zijn in overleg mogelijk en ook flexibele opvang is in overleg mogelijk!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact me op,

Groetjes Wendy Janssen – Wijers

 

Neem contact op met deze gastouder via onderstaand formulier