Bij Nance – Nancy Hensels-Heitbrink
2 maart 2016
In de Berenboot
2 maart 2016
Volledig overzicht
Bent u op zoek naar een lieve gastouder die veel tijd en aandacht voor uw kinderen heeft? Zoek dan niet verder. Gastouderopvang Marian Corvers biedt alles waar u naar op zoek bent. 
 
Al ruim 16 jaar bieden wij kleinschalige, professionele en flexibele opvang in huiselijke sfeer. U kunt bij ons terecht voor opvang van kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. Door onze ruime ervaring bent u bij ons verzekerd van kwalitatieve opvang. Zowel uw baby als uw schoolkind zal zich hier helemaal op zijn plekje voelen. Door de huiselijkheid en kleine groepjes wennen kinderen snel en zullen zij makkelijk hun draai vinden in onze opvang. 
 
Wij gaan veel met de kinderen naar buiten en vinden het belangrijk dat kinderen kunnen spelen. Door te spelen ontwikkelen zij hun fantasie, motoriek en sociale vaardigheden maar leren zij ook sociaal zijn, op hun beurt wachten en rekening houden met een ander. Wij begeleiden kinderen op een positieve manier in hun ontwikkeling. Ook ongewenst gedrag buigen wij zo veel mogelijk om tot gewenst gedrag waardoor hier zelden of nooit een kind op een “strafstoel” landt. 

 

Neem contact op met deze gastouder via onderstaand formulier