Angelique Beumer
19 januari 2018
Alysha Zoontjens
15 januari 2018
Volledig overzicht

Hallo allemaal!

Ik ben Sandra Franssen, (’86) en woon sinds 2014 in Swalmen aan de rand van het bos. Hier woon ik samen met mijn hondje Izzy.

Na het afronden van de opleiding tot Pedagogisch Medewerker niveau 3, deed ik in totaal bijna 10 jaar werkervaring op binnen de kinderopvang. In de tussentijd behaalde ik ook het diploma tot Pedagogisch Medewerker niveau 4 en het VVE-certificaat.(Voorschoolse en Vroegschoolse Educatie) Dit betekend dat ik kinderen die moeilijkheden ervaren met taal, nog beter kan begeleiden.

Gaande de tijd werd de kinderopvang massaler en ging ik het kleinschalige, de gezellige huiselijke sfeer missen. Ik vroeg me af op welke manier ik dat kon terug brengen, zodat ik de kinderen weer kan bieden wat ze verdienen. Juist! Door mijn eigen huisje te gaan delen met mijn grote liefde en passie voor kinderen. Dat kon maar op één manier.. Gastouder worden! Zo ontstond Gastouderopvang Sandra op 1 mei 2016!

Als gastouder wil ik de kleine gasten een warm en huiselijk plekje aanbieden waar ze niet alleen lekker op de bank kunnen ploffen maar ook gezellig bij mij mogen aanschuiven aan de keukentafel. Bovenal een plek waar ze zich thuis voelen en waar ze lekker onbezonnen zichzelf mogen zijn. Dan pas kunnen ze zich ontwikkelen in hun eigen tempo, op hun eigen manier.

Verder sta ik voor de vrijheid die de natuur kan bieden. Daarom gun ik het de kinderen om veel buiten te zijn. Dat is niet alleen gezond maar ook leerzaam! We zijn dan ook heel veel buiten, te voet of met de bakfiets. Slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel.

Nieuwsgierig geworden? Schuif gezellig aan of loop een rondje met ons mee door het bos! De koffie (of laarzen) staan al klaar!

Liefs Sandra

 

Neem contact op met deze gastouder via onderstaand formulier