Kinderopvang Kwebbel – Wendy Janssen-Wijers
26 januari 2017
Yolanda Appelmans
15 december 2016
Volledig overzicht

Welkom bij gastouderopvang TjoekeTjoek!

Ik ben Nadie vd Tillaar, getrouwd met Barry en samen hebben wij 3 kindjes; Levi, Liz, en Luka. Daarnaast hebben wij in ons gezin nog een hoop gezelligheid van onze beestjes; hond Mila, poes Noortje en 4 leuke kippen die buiten in onze tuin rond scharrelen.

Ik heb de opleiding Sociaal Pedagogisch Werker 3 (SPW3) gevolgd. Tijdens mijn stages (en eigenlijk ook hiervoor al) wist ik dat ik heel graag iets met kindjes wilde gaan doen. Maar.. dat is nogal breed natuurlijk.
Omdat ik het liefst de zorg van onze kindjes zelf op mij neem, ging ik dus op opzoek naar iets wat combineerbaar is; een gastouder! Naar dit al vaker onderzocht te hebben, maar destijds nog niet op het juiste moment, is dit dan nu wél het goeie moment om te starten met een leuke nieuwe uitdaging.

De opvang zal plaats vinden bij mij thuis, we hebben een gezellige, knusse en gastvrije woning, gelegen vlak naast het dorp. Ik heb een gedeelte van de woonkamer ingericht voor de opvang, daarlangs zal evengoed ook gebruik gemaakt gaan worden van de rest van onze woning. De opvangruimte is vooral huiselijk, gezellig en kindvriendelijk ingericht.

Ook hebben we een tuin met voldoende speelruimte. Daarnaast kan er altijd gespeeld worden in naaste speelgelegenheden rondom het dorp, deze zijn lopend of fietsend makkelijk bereikbaar.

Ik ben een creatieve mama, die altijd een luisterend oor heeft en graag allerlei leuke en vooral gezellige dingen onderneemt. Even lekker op de bank, een verhaaltje lezen kan ook! Ik probeer zoveel mogelijk te kijken naar waar het kind behoefte aan heeft en spring hier dan op in. Ieder kind is uniek en geen enkel kind is hetzelfde dus hier zal ook rekening mee gehouden worden. Niks moet, alles kan..

Openingstijden zijn:
* Maandag: 07:00u-18.00u
* Dinsdag:07:00u-18.00u
* Woensdag: 7:00u – 13:00u
* Donderdag: 07:00u-18.00u
* Vrijdag: 07:00u-18.00u

Indien er andere tijden gewenst zijn, kan dit altijd besproken worden.

Bij vragen.. hoor ik het graag.

Tot ziens, bij TjoekeTjoek!

 

Neem contact op met deze gastouder via onderstaand formulier